Opslag huren voor uw inboedel?Makkelijk en snel geregeld bij Verhuizen Onze Zorg

Verhuisdozen van Verhuizen Onze Zorg in een gang met opslagboxen

Inboedel opslag bij VOZ

Gaat u verhuizen naar een tijdelijke woning en heeft u opslagruimte nodig? Is uw nieuwe woning nog niet af maar moet u wel uw oude woning al verlaten? Misschien gaat u wel renoveren en heeft u tijdelijk een plek nodig om uw kostbare meubels en huisraad veilig op te slaan. Er zijn genoeg redenen waarom men een geconditioneerde opslagruimte nodig heeft.

Bij VOZ een opslagbox huren kan dan uitkomst bieden, wij hebben altijd ruimte voor uw inboedel en denken graag met u mee over het vervoer van uw spullen. Ongeacht of u nu enkele verhuisdozen wilt opslaan of uw volledige inboedel! Met voordelige maandtarieven, vrijblijvend advies over de benodigde opslagruimte en een haal- en brengservice bieden wij een compleet ontzorgend pakket om u tijdelijk uit de brand te helpen. Wilt u snel meer weten? Klik dan op de knop hieronder om contact op te nemen.

Verhuizers van VOZ Verhuizen Onze Zorg Oudenbosch
Tevreden klanten van Verhuizen Onze Zorg lopen met hun verhuisdozen naar een opslagbox van VOZ

Voordelige Tarieven opslag bij VOZ

Bij ons kunt u veilig uw inboedel opslaan tegen een vast laag tarief, wij komen graag bij u langs om in te schatten wat u nodig heeft en bespreken ook meteen hoe lang u denkt uw spullen te moeten opslaan. Het tarief wordt berekend op de grootte van de opslagbox in combinatie met de tijd die u denkt te willen huren.

Wij verhuren de opslagboxen vanaf 1 maand, waardoor u niet meteen vastzit aan een jaarcontract. Alles gaat bij ons in overleg en we zorgen er samen voor dat u met een gerust hart uw verhuizing of renovatie kunt voltooien. Huisraad opslaan doet u veilig en voordelig bij Verhuizen Onze Zorg.

Waar staan jullie opslagboxen?

Onze opslag bevindt zich op dit moment nog in Oudenbosch, maar binnenkort verhuizen wij naar een nieuwe locatie in Bergen op Zoom. Woont u in regio Brabant of Zuid-Holland en zoekt u een veilige plek om uw huisraad op te slaan? Bel dan nu om een afspraak te maken!

Haal- en brengservice

Naast onze lage tarieven en prettige service, biedt opslag bij Verhuizen Onze Zorg nog meer voordelen. Wij rijden met onze verhuiswagens naar u toe, we halen uw spullen op en brengen het meteen naar onze opslag. Wilt u maar een deel opslaan en de rest verhuizen? Ook daar helpen wij u graag bij. Benieuwd geworden naar onze services naast de opslag en verhuisdiensten? Lees dan hier meer over onze werkwijze.

Heeft u een nieuw huis gevonden en heeft u uw spullen weer nodig uit onze opslag? Wij zorgen ervoor dat uw spullen weer vanuit onze opslag naar uw nieuwe woning verhuisd worden. Wilt u tussendoor even in uw opslag iets op komen halen? Belt u ons dan even, dan maken we een afspraak!

Voordelen van een opslagbox bij Voz

  • Haal- en brengservice¬†
  • Geconditioneerde opslag
  • Wij zorgen voor stevige verhuisdozen en inpak materialen
  • U hoeft zelf niks te tillen of in te laden
  • Voordelige tarieven per m2 / per maand
  • Flexibel huren vanaf 1 maand
  • 24/7 beveiliging
  • Een vast contactpersoon die alles over uw situatie weet
  • Alles gaat in overleg!

Heeft u nog vragen bij het huren van onze inboedelopslag? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kopje koffie bij onze vestiging!

Liever niet in zo'n situatie terechtkomen?

contactformulier opslagbox

11 + 4 =

VOZ Verhuizers