onze werkwijze…

Het begint altijd met een vrijblijvend bezoek van een van de mensen van VOZ. Deze professional luistert naar uw wensen en inventariseert wat er moet gebeuren. Zo kan een flinke kast misschien wel de oude woning uit, maar moet die in het nieuwe huis gedemonteerd naar boven.

Het is beter om dat van tevoren te weten, onze ervaren verhuizers kunnen dat prima inschatten. Het is een voorbeeld van hoe we meedenken om alle verrassingen uit te sluiten op de dag van de verhuizing.

Vervolgens leggen we de verdere werkwijze uit; zoals het beoordelen van uw overbodige inboedel in de vorm van vintage, export of incourant. We verhuizen uw inboedel met de grootste zorg en respect voor uw eigendommen.

Het bruingoed, witgoed en desgewenst ook uw apparatuur sluiten we aan zodat alles weer werkt. Vrijwel altijd kunt u binnen een dag weer verder met uw leven in uw nieuwe woning zoals u dat gewend was in uw oude woning. U kunt erop rekenen dat wij als VOZ uw oude woning overdacht klaar opleveren.

Bedrijven, organisaties & instellingen

VOZ werkt met dit unieke concept veel voor particulieren. Toch zijn er steeds meer bedrijven, organisaties en instellingen die het idee van recirculatie inzien.

Op die manier zijn bijvoorbeeld zorgbedden die hier niet meer aan de eisen voldoen dankzij VOZ in andere landen belanden. Ook matrassen, waardoor de allerarmsten niet meer op de grond hoeven te slapen. Denk ook aan hier verouderde computerapparatuur en kantoorinventaris, daar nog prima bruikbaar. Spreekt het u aan? Neem contact met ons op. Want ook grotere projecten gaat VOZ niet uit de weg.

van a tot z uw verhuizing geregeld

wij nemen u graag alle zorgen uit handen

Schilderwerk & meer

Of het nu gaat om schilder- en stucwerk in de oude of nieuwe woning, het ophangen van schilderijen of voor de verhuizing apparatuur en lampen aansluiten in de nieuwe woning. Liever dan afhankelijk te zijn van anderen, regelen we het zelf zodat op het van tevoren afgesproken tijdstip van verhuizing alles piekfijn geregeld is. Weer een zorg minder.

Opslag

Het komt maar al te vaak voor. De oude woning is verkocht, de nieuwe woning is nog niet klaar om te betrekken. Geen probleem bij VOZ. Er zijn ruime mogelijkheden om de inboedel veilig en geconditioneerd onder te brengen in onze opslag, net zo lang totdat ze weer nodig zijn. En dat tegen een lage prijs.

Verhuisdozen

Wij bieden extra stevige verhuisdozen aan die met gemak meerdere verhuizingen aankunnen. We brengen deze zelf langs en halen ze na de verhuizing weer op. De kosten voor het gebruik van de verhuisdozen zijn minimaal. Om verspilling tegen te gaan, krijgen ze na hun reguliere levensduur nog een tweede leven in de export, daar zijn ze nog goed genoeg voor.

VOZ Verhuizers