Zorgeloos verhuizen

Zorgeloos verhuizen? Daar zorgen wij voor!

Na jarenlange ervaring in het verhuisvak hebben we heel veel geleerd over het reilen en zeilen van een geslaagde verhuisdag, maar het aller belangrijkste bij een zorgeloos verhuizing is goede communicatie! Laten wij hier nou eens heel goed in zijn.

Benieuwd geworden naar hoe wij uw verhuizing aanpakken? Lees dan hieronder snel verder. Bekijk ook reacties van tevreden klanten!

Onze werkwijze

Nadat u contact met ons heeft opgenomen sturen wij op korte termijn vrijblijvend een van onze verhuisprofessionals bij u langs. In dit gesprek luisteren wij naar uw wensen en we inventariseren ter plekke hoeveel inboedel we gaan verhuizen en wat er eventueel weg kan of overgenomen kan worden.

Bij deze huisbezoeken komen vaak nog extra werkzaamheden naar boven, deze pakken wij ook met beide handen voor u aan. Denk bijvoorbeeld aan: Afvoeren van afval, opslag van inboedel, demonteren en weer in elkaar zetten van grotere meubelstukken, tillen van zwaar witgoed uit uw oude woning naar hogergelegen etages in de nieuwe woning en het gereedmaken van uw oude woning voor overdracht.

Ook uw apparatuur sluiten wij weer voor u aan, zo kunt u binnen een dag verhuizen en in uw nieuwe woning meteen een frisse start maken!

Verhuizing van Bedrijven, organisaties & instellingen

VOZ werkt met dit unieke concept veel voor particulieren. Toch zijn er steeds meer bedrijven, organisaties en instellingen die het idee van recirculatie in combinatie met een verhuizing inzien.

Op die manier zijn bijvoorbeeld zorgbedden die hier niet meer aan de eisen voldoen dankzij VOZ in andere landen beland. Ook matrassen, waardoor de allerarmsten niet meer op de grond hoeven te slapen. Denk ook aan hier verouderde computerapparatuur en kantoorinventaris, daar nog prima bruikbaar.

Spreekt het u aan? Neem contact met ons op. Want ook grotere projecten gaat VOZ niet uit de weg!

van a tot z uw verhuizing geregeld

wij nemen u graag alle verhuiszorgen uit handen

Schilderwerk & meer

Of het nu gaat om schilder- en stucwerk in de oude of nieuwe woning, het ophangen van schilderijen of voor de verhuizing apparatuur en lampen aansluiten in de nieuwe woning. Liever dan afhankelijk te zijn van anderen, regelen we het zelf zodat op het van tevoren afgesproken tijdstip van verhuizing alles piekfijn geregeld is. Weer een zorg minder.

Opslag

Het komt maar al te vaak voor. De oude woning is verkocht, de nieuwe woning is nog niet klaar om te betrekken. Geen probleem bij VOZ. Er zijn ruime mogelijkheden om de inboedel veilig en geconditioneerd onder te brengen in onze opslag, net zo lang totdat ze weer nodig zijn. En dat tegen een lage prijs.

Verhuisdozen

Wij bieden extra stevige verhuisdozen aan die met gemak meerdere verhuizingen aankunnen. We brengen deze zelf langs en halen ze na de verhuizing weer op. De kosten voor het gebruik van de verhuisdozen zijn minimaal. Om verspilling tegen te gaan, krijgen ze na hun reguliere levensduur nog een tweede leven in de export, daar zijn ze nog goed genoeg voor.

Logo van VOZ Verhuizen Onze Zorg
VOZ Verhuizers