Over ons

verhuizen onze zorg

De eigenaren van VOZ en Vintage Brabant zijn Guido en Bianca. Zij hebben hun ideeën samengesmolten tot een uniek concept dat een professioneel verhuisbedrijf combineert met mogelijkheden om onnodig weggooien of verspilling tegen te gaan.

Over Ons Guido van VOZ Verhuizen Onze Zorg

Guido

Guido kreeg in 2010 de kans om voor zichzelf te beginnen en heeft die met beide handen aangegrepen. Vanuit zijn ervaring in de verhuisbranche en vanuit de gedachte verspilling tegen te gaan, exporteerde hij met name meubilair naar andere landen waar er duidelijk behoefte aan is. Dit werd tevens het begin van verhuisbedrijf VOZ.

Over Ons Bianca van VOZ Verhuizen Onze Zorg

Bianca

Bianca, op haar beurt, besloot in die tijd haar hart te volgen. Zo ontstond het idee om het verhuisbedrijf gezamenlijk te professionaliseren en te combineren met Vintage Brabant. Haar visie: “We willen bijdragen aan onze samenleving, want we hebben veel te veel spullen. Het mooie van ons werk is dat alles weer een nieuw leven krijgt, een nieuwe kans.”

Over Ons Ton van VOZ Verhuizen Onze Zorg
Teamwork

zorgeloos verhuizen met ons professionele verhuisteam

Uw verhuizing wordt door onze ervaren verhuizers van A tot Z geregeld, met één aanspreekpunt. Zo wordt er met elkaar gezorgd voor een verhuisdag zonder zorgen! Wij vinden het belangrijk om onze werknemers te betrekken in onze visie en leggen graag uit wat duurzaamheid voor ons inhoudt. Lees hier meer over deze visie.

We begrijpen dat verhuizen heel stressvol is en dat u met een heleboel vragen zit. Op de foto ziet u onze Ton, hij weet u precies te vertellen wat u kunt verwachten en waar u rekening mee moet houden. Heeft u een vraag? U kunt hem altijd bellen!

Verhuizingen

meubels herplaatst

Over Ons Uniek Concept Vintage Brabant
ONZE MISSIE

Verhuizen met een uniek concept
voor een betere samenleving

VOZ kent een uniek concept; wij zijn ons namelijk bewust van het feit dat we samen veel te veel weggooien wat nog bruikbaar is. Bij verhuizingen gaan vaak veel spullen onnodig de afvalbak in omdat er door de meeste verhuisbedrijven niet meegedacht wordt over duurzame oplossingen zoals hergebruik en recycling. Dat heeft ons aan het denken gezet en vervolgens geleid tot een recirculatie concept waar iedereen beter van wordt.

Meer weten over ons unieke concept? Lees hier meer! Kijkt u ook eens op de website van Vintage Brabant hoe we dit unieke concept doorvoeren.

VOZ Verhuizers