Verhuizen met een uniek concept

bianca & guido

De eigenaren van VOZ en Vintage Brabant zijn Guido en Bianca. Zij hebben hun ideeën samengesmolten tot een uniek concept dat een professioneel verhuisbedrijf combineert met mogelijkheden om onnodig weggooien of verspilling tegen te gaan.

Guido

Guido kreeg in 2010 de kans om voor zichzelf te beginnen en heeft die met beide handen aangegrepen. Vanuit zijn ervaring in de verhuisbranche en vanuit de gedachte verspilling tegen te gaan, exporteerde hij met name meubilair naar andere landen waar er duidelijk behoefte aan is. Dit werd tevens het begin van verhuisbedrijf VOZ.

Bianca

Bianca, op haar beurt, besloot in die tijd haar hart te volgen. Zo ontstond het idee om het verhuisbedrijf gezamenlijk te professionaliseren en te combineren met Vintage Brabant. Haar visie: “We willen bijdragen aan onze samenleving, want we hebben veel te veel spullen. Het mooie van ons werk is dat alles weer een nieuw leven krijgt, een nieuwe kans.”

Samen sturen zij de teams van VOZ en Vintage Brabant aan en steken zelf ook graag de handen uit de mouwen

Op de facebookpagina van Vintage Brabant zien we regelmatig hun dochter Maas voorbij komen. Zij bevindt zich graag in de winkel en is tegelijkertijd dol op het verhuisbedrijf van haar ouders.

Verhuizingen

meubels herplaatst

ONZE MISSIE

Verhuizen met een uniek concept
voor een betere samenleving

VOZ kent een uniek concept. Laten we voorop stellen dat u er voordeel bij heeft. Bovendien is de samenleving erbij gebaat. Wij zijn ons namelijk bewust van het feit dat we samen veel te veel weggooien wat nog bruikbaar is. Dat heeft geleid tot een recirculatieconcept waar iedereen beter van wordt.

VOZ Verhuizers