DE VERHUIZING

HOE WERKT HET?

U kunt er voor kiezen om één van onze onderstaande verhuis actiepakketten te kiezen. Wanneer u zelf een idee hebt van het te verhuizen volume, dan kunt u een keuze maken uit deze extra voordelige aanbiedingen. Let wel, we komen dan niet bij u langs voor een taxatie. Inpak benodigdheden kunt u dan bestellen vanuit onze verhuiswinkel. Onderaan deze pagina vindt u onze huur en koop opties. Bent u echter onzeker over het te verhuizen volume, dan komen we graag bij u langs om alle details van het verhuisproces met u door te nemen. De offerte wordt dan gebaseerd op de bevindingen van de taxateur die met meer dan 20 jaren aan ervaring u tot in detail kan informeren en adviseren.

De verhuisdag:
Samen met u plannen we de verhuisdag in. Op die dag loopt de voorman nog even met u de woning door.. Tijdens deze ronde kunt u eventuele bijzonderheden kenbaar maken. De taxateur die eerder bij u thuis is geweest heeft ze natuurlijk ook al van de nodige informatie voorzien. Indien gewenst worden uw spullen netjes ingepakt en de grote voorwerpen met schone verhuisdekens omwikkeld en/of met folie geseald. Matrassen gaan in de daarvoor bestemde beschermhoezen. daarna gaan uw verhuisgoederen de verhuiswagen in en worden naar de nieuwe bestemming gebracht. Daar wordt alles netjes op de plaats gezet waar u het wenst.

Na afloop van de verhuizing sluiten onze verhuizers uw wit- en bruingoed aan. Wanneer gewenst installeren zij ook uw apparatuur, zodat u zelf daarna alleen nog maar de dozen hoeft uit te pakken en zelfs dat kunnen wij voor u doen. Alles met een optimale aandacht voor uw waardevolle goederen.

Actieprijzen verhuisservice VOZ Groep

2 verhuizers + verhuiswagen

uur

€ 395,-

2 verhuizers + verhuiswagen

uur

€ 525,-

2 verhuizers + verhuiswagen

uur

€ 625,-

3 verhuizers + verhuiswagen

uur

€ 563,-

3 verhuizers + verhuiswagen

uur

€ 750,-

3 verhuizers + verhuiswagen

uur

€ 900,-

Particuliere verhuizingen

Het inpakken van spullen, demonteren van meubels en het aansluiten van apparaten: inderdaad er komt heel wat op u af bij een verhuizing en deze taken zullen waarschijnlijk niet tot uw dagelijkse werkzaamheden behoren. Daarnaast kan het een hoop stress opleveren. VOZ-Groep helpt u met verhuizen of met ruimte voor tijdelijke of langdurige opslag. U kiest welke zaken u zelf doet en welke u door ons laat verrichten. Waar nodig verzorgen we de complete verhuizing voor u. Onze ervaren verhuisteams staan voor u klaar. U kunt ook voor één van onze speciale actiepakketten kiezen zoals hieronder vermeld staan. Gemelde uren zijn inclusief aan- en af rijtijd. Wij zijn flexibel en zijn u graag van dienst.

VOZ Verhuizers