Verhuizen met zorg voor de klant en het milieu

Een verhuizing staat niet voor niets op nummer 3 van de "stressladder". Bijvoorbeeld als u van een grote woning naar een kleinere woning moet verhuizen. VOZ-Groep is er om u te helpen. In alle rust bespreken wij met u uw wensen t.a.v. de verhuizing. Zonder haast, zodat u de tijd heeft om uw vragen te stellen en beslissingen te nemen. VOZ-Groep verhuist nationaal en internationaal. Door onze (agenten) netwerk kunnen wij u overal naartoe verhuizen of ophalen. Onze ervaren adviseur(s) blijft uw contactpersoon. Hij is voor u vertrouwd en u hoeft dus maar met één persoon contact te onderhouden. U kunt ook eventueel kiezen voor een voordelig verhuis-actiepakket. Kijkt u daarvoor op onze verhuispagina.

 

Bij VOZ-Groep helpen we u op de manier die bij u past maar ook oog houdt voor het milieu, onze omgeving. VOZ-Groep, streeft continu naar een duurzame dienstverlening en een werkomgeving waarin de risico’s op het gebied van kwaliteit, arbeidsomstandigheden (veiligheid, gezondheid en welzijn) en milieu minimaal zijn. Dat betekent dat wij tenminste voldoen aan de geldende wet- en regelgeving op het gebied van Arbo en milieu en er wordt op een beheerste en voorgeschreven manier omgegaan met de nog aanwezige risico’s. Wij bieden dus een maatschappelijk verantwoord totaalpakket aan diensten om u te ontzorgen.

 

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen en wat de kosten zijn? Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Dan maken we voor u een offerte op maat.

VOZ-Groep regelt eenvoudig de opslag van uw inboedel

Is uw nieuwe huis nog niet opgeleverd wanneer u uw oude woning al verlaat, dit is voor VOZ-groep geen probleem. Met hetzelfde gemak verhuizen wij de inboedel die u tijdelijk niet nodig heeft naar één van onze inpandige units. Of misschien moeten de vloeren nog (deels) gelegd worden en heeft u nog niet de ruimte om alles over te verhuizen. De vooraf aangegeven meubels en/of dozen worden keurig door onze mannen in afgesloten geconditioneerde ruimtes geplaatst totdat u ze weer bezorgd wil hebben. Speciaal voor onze verhuisklanten hanteren wij een zeer vriendelijke prijs van €6,50 per m2 per maand. In onze moderne loods in Oudenbosch, strategisch gelegen aan alle belangrijke toegangswegen, vinden uw eigendommen een goed onderdak.

gezin

Over VOZ-Groep

VOZ-Groep levert een totaalpakket aan diensten aan die het verhuisproces ondersteunt. Wij verhuizen niet alleen maar bieden ook een aanvullend dienstenpakket aan zoals, tijdelijke opslag, schilderen, stucen, stofferen en zelfs eventuele ontruiming van woningen. Door op persoonlijk niveau met klanten en onze partners te communiceren ontstaan er nauwe samenwerkingen met hoge gunfactoren over en weer. Tezamen maken wij er een sport van om iedere klant met een tevreden en gerust gevoel naar hun nieuwe woning te verhuizen. Met meer dan 25 jaar verhuiservaring binnen de organisatie, bieden wij een professionele kwalitatieve dienstverlening, met oog voor detail en welke zich iedere dag verder ontwikkelt. Zo kunt u rekenen op een optimale dienstverlening. Hieronder ziet u de logo's van enkele van onze partners vermeld.