Blog door voorman: Halid Salkanovic

Werken bij de Voz-groep

Zal mezelf even voorstellen, ik ben Halid Salkanovic .
Ik ben via een hele goede vriendin ongeveer 7 maanden geleden terecht gekomen bij de VOZ Groep, omdat ik een andere baan zocht die uitdagender was dan wat ik voorheen deed.

Zeven maanden verder en ik werk met alle plezier voor de VOZ Groep omdat geen één dag hetzelfde is. Het leuke eraan is dat je de ene dag een verhuizing hebt van een gezin of van een eenmanshuishouden; de volgende dag bijvoorbeeld een advocatenkantoor moet verplaatsen en als je een hele afwisselende week hebt dan kan er nog een ontruiming of boedelruiming inzitten of een huis strippen en verbouwen. Ben zelf heel erg van structuur en regelmaat, maar omdat het zo afwisselend kan zijn prikkelt het me enorm!

Dan hebben we ook nog de Brabobox en de vintage winkel waar enorm veel tijd inzit voor mijn collega’s en het mooie eraan is dat we altijd mensen blij kunnen maken met spullen. Want wat we soms wel eens vergeten als mensen in Nederland, is dat het niet voor iedereen is weggelegd alles nieuw te kopen en daar biedt de Brabobox een perfecte oplossing voor.
En natuurlijk de vintage winkel is voor mensen die heel erg van vintage houden dus de spullen die weggedaan worden vinden altijd een ander huishouden.

VOZ Groep zou ik persoonlijk dus aanbieden voor een klus ook omdat er tijd en moeite word gestopt in de offerte en natuurlijk word er gedacht in oplossingen voor de klant om die helemaal te ontzien.

Tot ziens bij uw verhuizing!