Opdrachtgever EasyFloat

De VOZ Groep doet meer dan alleen verhuizen. Zo werken wij voor verschillende opdrachtgevers en bieden zowel particulier als zakelijk transportdiensten aan.

VOZ Groep verzorgd wekelijks de transporten en (de) montages voor easyfloat.nl  Onze mannen hebben hiervoor diverse trainingen gevolgd en kunnen zelfstandig landelijk opereren op diverse locaties met eigen materieel.

EasyFloat pontons zijn geschikt voor vele, uiteenlopende doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan watersportbouw-, onderhouds- en schilderwerken, evenementen en recreatieve toepassingen.

Dat EasyFloat pontons zeer veelzijdig inzetbaar zijn blijkt mede uit de recente projecten die VOZ Groep heeft verzorgd: of het nu om een extra roeivlot gaat, als basis voor vuurwerk, als groot werkvlot in combinatie met hoge steigers voor onderhoud aan plafonds in zwembaden of als vlot voor filmopnames, het kan allemaal!

EasyFloat heeft oog voor het milieu en daar houden wij bij VOZ Groep van.

EasyFloat pontons zijn vervaardigd uit polyethyleen units gevuld met EPS in een aluminium frame waardoor ze lichtgewicht zijn met een hoog drijfvermogen. Door het gekozen materiaal veroorzaken de pontons een minimale verstoring van de water habitat en de nabij gelegen natuur. Compleet vrij van geïmpregneerd hout behoren jaarlijkse onderhoudsbeurten dan ook tot het verleden.

Onze mensen hebben in opdracht van EasyFloat veiligheidstrainingen voor montage van Boels rolsteigers van 8 meter gevolgd en BE-rijbewijzen gehaald.

transport

Transportservice voor bedrijven

Heeft u een bedrijf en wilt u regelmatig gebruik maken van onze transportservice? Neem dan contact met ons op voor
onze speciale prijzen en vervoerafspraken.