Voor elke toepassing is de juiste vloer te vinden. VOZ Groep legt met regelmaat nieuwe vloeren voor alle doeleinden. Wij komen vaak in zorgappartementen en zorginstellingen voor vinyl vloeren. Die voldoen aan de hoogste eisen. U heeft 1 aanspreekpunt, krijgt alles op tijd afgeleverd en betaalt de factuur achteraf.

Prachtige dessins met Pure Wood

De nieuwe collectie van Pure Wood combineert een natuurlijke uitstraling met kleurrijke designs. De dessins zijn digitaal geprint. Het is de perfecte vloer voor een scala aan toepassingsgebieden. Deze is geschikt voor gezondheids- en ouderenzorg, het onderwijs, kantoren, retail en natuurlijk hospitality & leisure.

stofferen
Productopbouw

Pure Wood dankt haar hoge dimensiestabiliteit onder andere aan de glasvliesdrager. De gekalanderde rug zorgt ervoor dat Pure Wood een sterke, maar ook flexibele en installatievriendelijke vloer is. Bovendien bevat dit tapijt 50% gerecycled materiaal, wat resulteert in een nog beter milieuprofiel. Pure Wood behoudt haar mooie uitstraling door de unieke toplaag met innovatief reliëf. Door deze toplaag is een Pure Wood-vloer ook eenvoudig schoon te houden.

 

Authentiek

Alle dessins in Pure Wood zijn uniek.

 

Pure Wood

Pure Wood is voorzien van de bewezen PUR Wood Pearl finish. Deze is gelijkmatig aangebracht over het gehele oppervlak, waardoor u verzekerd bent van een sterke vloer die lang mooi blijft. Nieuw in de collectie zijn 8 items die een speciale PUR Wood Pearl embossing hebben gekregen, waardoor de prestaties en de uitstraling een extra dimensie hebben. Ook bij deze items is schoonmaak en onderhoud eenvoudig.

Andere soorten vloeren

Naast de mooie vinyloplossing voor diverse toepassingen, plaatst de VOZ-Groep in de regio Roosendaal meerdere soorten vloeren.

 

Parket en laminaat bieden de look en feel van hout. Doorgaans gaat parket langer mee, maar er zijn ook zeer robuuste laminaatsoorten verkrijgbaar.

 

Gietvloeren zijn tegenwoordig breder toepasbaar dan alleen voor kantoorpanden, sportzalen en fabrieksvloeren. Ze kunnen sfeervol aandoen. VOZ-Groep is één van de weinige partijen in Nederland die ze giet.

 

Pvc-vloeren zijn bijna niet te onderscheiden van parket, laminaat of beton. Ze zijn waterbestendig, wat ze gemakkelijk te reinigen maakt. Er zijn meerdere motieven mogelijk. Goed te combineren met vloerverwarming.

 

VOZ-Groep verzorgt buiten vloeren ook diverse verwante installaties:
  • krimpnetten
  • noppenplaten
  • elektrische systemen
  • ondervloeren voor alle soorten vloer.