Oudbouw of renovatieschilderwerk

Bij onderhoud van oud schilderwerk is de ervaring en het vakmanschap van de uitvoerende schilder van belang. Om kwalitatief goed schilderwerk te kunnen leveren, is de een goede conditie van de ondergrond essentieel. Door achterstallig onderhoud en de diverse weersinvloeden gaat deze ondergrond achteruit. Reparatie door een vakman is soms geen overbodige luxe.

schilderen

Vakkundige stukadoors

Met stukadoorswerk kunt u alle kanten op. Het belangrijkste doel van stukadoorswerk is het aanbrengen van een afwerklaag en het recht of vlak maken van een muur of plafond. Hierbij kunt u zelf de afwerking kiezen die u wilt. U kunt bijvoorbeeld voor een zeer gladde muur kiezen, wat zorgt voor een sjieke uitstraling, voor een grovere korrel of voor schaduwwerk. Er bestaan veel varianten. Wij lichten graag het één en ander toe.

 

Behangen

U kunt zelf uw behang uitkiezen en wij brengen het naadloos en glad aan. Twijfelt u over de keuze of wilt u uw wensen doorspreken, dan komen wij graag bij u langs voor een geheel vrijblijvend gesprek.

Diverse soorten schilderwerk

Voor uw muren kunt u kiezen uit verschillende soorten verf, zoals latex, acryl of spachtelputz. Spons- en roltechnieken geven dit alles een apart effect. Het kleurenpallet is oneindig, zodat u elke sfeer kunt oproepen. Dat geldt natuurlijk ook voor scan (glasweefsel), de nieuwste methode van behangen. Eenmaal aangebracht kunt u eindeloos blijven variëren in kleur, gewoon door er overheen te gaan met de verfrol. Wij kunnen u hier uitgebreid over informeren.

 

Spuittechniek

Door de hogere eisen van de markt verdwijnt de kwast langzaam en wordt deze techniek overgenomen door het verfspuiten. Dit heeft als voordeel dat de verf sneller droogt en dat er nauwkeuriger wordt gewerkt. Verfspuiten is zowel voor buiten als binnen geschikt.